Notícia

Montblanc estrena una exposició itinerant sobre Palau Ferré

Es podrà veure a la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles entre d'altres

Redacció // Redacció

Josep Ardila

Montblanc estrena una exposició itinerant sobre Maties Palau Ferré. L'any passat es complient 100 anys del seu naixement i va ser un any replet d'activitats i actes relacionats amb el pintor, escultor i ceramista montblanquí.

Enguany es continua recordant aquesta fita i aquesta vegada el que es farà és una exposició itinerant per les diferents biblioteques del territori, començant des d'ahir dijous, per la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles.

Francesc Marco-Palau, comisari de l'any Palau Ferré, assegura que l'objectiu de l'exposició itinerant és 'que totes aquelles persones que vagin a la biblioteca a llegir o a estudiar puguin apreciar l'obra'.

Algunes de les biblioteques confirmades són les de l'Espluga de Francolí, Mont-Roig, l'Hospitalet de l'Infant, La Selva del Camp, Calafell, Tarragona, Montbrió del Camp, La Nau de Gaià, entre d'altres.

El balanç del 2021, l'any Palau Ferré reconegut per la Generalitat de Catalunya, 'és positiu gràcies a la feina feta durant dos anys enrere'. 'Creiem que aquest centenari és un abans i un després en el seu llegat i que molta més gent el coneixerà'.

Audios de la notícia

  • Entrevista a Francesc Marco-Palau, comisari de l'any