Notícia

Montblanc ja ha adjudicat la primera obra de millora dels desperfectes de la riuada del Francolí

S'arranjarà la zona de la rotonda d'accés a Montblanc del costat del col·legi Mare de Déu de la Serra

Redacció // Redacció

Jordina Moix

L'Ajuntament de Montblanc ja ha adjudicat la primera obra de millora dels desperfectes de la riuada del Francolí de fa dos anys.
Es tracta del projecte per arranjar la zona de la rotonda d'accés a Montblanc que hi ha a tocar del col·legi Mare de Déu de la Serra. A banda de l’accés a Montblanc també es preveu arreglar el mur de l'escola que va quedar afectat, així com els accessos al centre.
És la primera de les obres petites. La majoria s'aprovaran i es licitaran la setmana vinent. Són les obres mitjanes, els projectes de les quals s'han redactat des de l'Ajuntament.

Per més endavant es deixen els projectes més grans, que aclaparen també bona part dels 3 milions d'euros d'ajudes que va rebre l'Ajuntament. Són les obres per millorar el Pont Vell i el seu entorn, el pont de Bolovi o la passera del Molí del Pas. Aquestes es deixaran per la primavera. Tot i això, preveuen també licitar-les aquest mes de febrer.

La riuada al Francolí va tenir lloc l'octubre del 2019 i les ajudes promeses per l'Estat i la Generalitat van arribar quan es complien dos anys del desastre natural. Aquest 2022 està previst deixar totes les obres enllestides.

Audios de la notícia

  • Josep Andreu, alcalde de Montblanc