Notícia

La farmàcia Anna Sánchez realitza test d'antígens per a treballadors i participants del lleure educatiu

Forma part del programa voluntari de cribratge poblacional per fer més segur el lleure aquest estiu

Redacció // Serveis Informatius

Cedida

La farmàcia Anna Sánchez de Montblanc forma part del programa voluntari de cribratge poblacional amb test d'antígens, adreçat a treballadors del lleure educatiu.

Les persones asimptomàtiques, que no siguin contacte estret d'un positiu i tinguin entre 10 i 40 anys, poden fer-se el test totalment gratuït. Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult. L'objectiu és evitar que personal que treballi i participi en el lleure educatiu, com ara casala, campaments o colònies, ho facin de manera segura, amb un test negatiu de Covid-19.

Per poder fer-se el test, caldrà demanar cita prèvia trucant a la farmàcia, als telèfons 977860020, 676577714, o enviar un whatsApp. L'horari preferible és a les tardes, de 5 a 8.

A l'accedir a la cita caldrà mostrar la convocatòria enviada per la Direcció General de Joventut a través de l'entitat o empresa organitzadora de l'activitat o bé el document de la declaració d'autoresponsabilitat degudament complimentat adjunt a la convocatòria.

La realització del test és gratuit per a la població que es troba dins del grup de població esmentat.

Ja es poden comprar test d'antígens a les farmàcies
I des d'aquesta setmana ja es poden comprar test d'antígens d'automostra a les farmàcies, també a Montblanc. Aquests test s'haurà de fer a casa, i es demana informar a l'ABS de Montblanc en cas que surti positiu.

Audios de la notícia

  • Anna Sánchez, farmacèutica