Notícia

Turisme de Montblanc organitza una caminada entre vinyes pel 22 de maig

L'activitat s'emmarca en el programa #Safrània365

Redacció // Serveis Informatius

Oficina de Turisme de Montblanc

L'Oficina de Turisme de Montblanc arrenca el cicle d'activitats #Safrània365 amb una caminada entre vinyes, que tindrà lloc el proper dissabte 22 de maig. La «Caminada entre vinyes» és una nova experiència que s’estrena i combina la caminada gaudint del paisatge agrícola amb els tastos de vins i cava de tres cellers de Montblanc.

El punt d’inici i final és el Mas de la Sabatera de Montblanc, des d’on es farà una ruta circular d’uns 10 quilòmetres. Hi haurà dues aturades amb tast de vins: al Mas del Rendé amb Vins de Pedra, i a l’ermita de Santa Anna amb el celler Josep Foraster. Per acabar es farà un tast de cava Mas de la Sabatera a mateix mas. El recorregut no té dificultat i discorre per un paisatge de vinyes combinat amb sembrats i petits boscos, on és fàcil trobar-hi cabanes de pedra seca i masos.

Organitzada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Montblanc, l’activitat té un preu de 10 euros i l’aforament és limitat i reduït. És per això que és imprescindible adquirir un tiquet a través del web www.montblancmedieval.cat Per a més informació es pot enviar un correu a turisme@montblanc.cat o trucar al 977 861 733.

Per tal de complir amb les mesures sanitàries de prevenció de la Covid-19 l’organització facilitarà gel hidroalcohòlic als participants i serà necessari l’ús de la mascareta quan no es pugui garantir la distància física amb la resta de persones que no formin part de la mateixa bombolla.

Al web també es pot trobar un reglament de l’activitat amb les recomanacions habituals que cal seguir en tota caminada a l’aire lliure.