Notícia

Les entrades per veure el seguici popular per Sant Maties ja s'han exhaurit

En poc més de 24 hores s'ha omplert tot l'aforament

Redacció // Serveis Informatiusseg

Ràdio Montblanc

En poc més de 24 hores s'han exhaurit les entrades per veure l'actuació del seguici popular de Montblanc per les Festes de Sant Maties el proper 15 de maig.

Era un dels grans atractius de les festes, veure novament el seguici al carrer després de més d'un any. Les 900 entrades, que son gratuïtes, es van exhaurir en poc més de 24 hores. L'actuació tindrà lloc el dissabte 15 de maig a les 12:30h a la plaça de Sant Francesc, i mitja hora abans es farà l'obertura de portes. L'accés a la plaça, que estarà ballada per controlar l'aforament, es farà pels carrer Major, Miquel Alfons i Muralla de Sant Francesc.

La ballada del seguici es farà a dalt de l'escenari de la plaça amb l'actuació dels Dimonis, el Drac, Àliga, Grallers de la Colla Petita, Cucafera, Grallers de Montblanc, Mulassa, Grallers dels Amics dels Gegants, Ball de Gitanes i Gitanos, Ball de Bastons, Nanos, Gegants i banda de música Verge de la Serra.

Per la resta d'actes encara hi ha entrades, però la regidoria de festes recorda que s'estan reservant molt ràpidament. Així, actes com l'espectacle infantil 'Que peti la plaça' o la trobada de bestiari dels Amics dels Gegants del diumenge ja tenen l'aforament també pràcticament ple.

Les entrades per tots els actes de les Festes de Sant Maties es poden reservar al web de Codetickets de l'Ajuntament de Montblanc.