Notícia

Sarral acollirà un camp de treball aquest estiu per recuperar l'entorn del riu Vallverd

Al Camp de Tarragona es faran 12 camps amb 200 places per a joves de 14 a 17 anys

Redacció // Serveis Informatius

Generalitat de Catalunya

La Direcció General de Joventut ha programat una dotzena de camps de treball per aquest estiu al Camp de Tarragona amb una oferta 200 places per a joves de Catalunya. Un d'ells tindrà lloc a Sarral.

Els camps de treball estan destinats a joves de 14 a 17 anys i enguany, per adaptar-se al context Covid, s’ha reduït el nombre de persones per grup, que serà d’entre 12 i 20, per facilitar unitats estables de convivència i grups estables amb un monitor. Els camps tenen una durada de 15 dies i un preu de 199 euros per participant. La Direcció General de Joventut aporta 94.770 euros als camps que es fan a la demarcació de Tarragona. Els camps concrets els organitzen diferents entitats gestores del territori i compten tots amb la col·laboració dels respectius ajuntaments.

Del total de 12 camps, n’hi ha vuit de medi ambient, un de cultural i tres de patrimoni.

El que tindrà lloc a la Conca de Barberà, a Sarral, és precisament una de les novetats d'aquest estiu. De temàtica mediambiental, sota el títol 'Donem Vida al Riu' el camp de treball de Sarral treballarà per la recuperació i manteniment a la zona del riu Vallverd per afavorir la regeneració natural del riu, recuperar l’ecosistema propi de la zona, contribuir a l’obtenció del bon estat ecològic del riu i neteja i adequació de la zona dels rentadors públics per incloure el pas d’una ruta saludable municipal.

La presentació dels camps de treball s'ha fer aquest dilluns al barri del Serrallo de Tarragona, que també acollirà un dels camps. També se'n fara a Valls, Altafulla, Els Guiaments o Poboleda, entre d'altres.