Notícia

Centenars de persones recorden a Montblanc la jove montblanquina morta el passat dissabte

Amics de la família han volgut donar-los escalf en una concentració silenciosa i massiva

Redacció // Serveis Informatius

Ràdio Montblanc

La mort de dos joves de 21 i 22 anys aquest passat dissabte ha sacsejat les poblacions de Montblanc i la Canonja, d'on ere les dues víctimes, i també de l'Espluga de Francolí, on va succeir la tragèdia.

Les dues comarques han volgut donar avui l'escalf a les famílies i a les 12 del migdia s'han convocat concentracions a les portes dels ajuntaments de Montblanc, l'Espluga i la Canonja, i també a la Universitat Rovira i Virgili, on els dos joves estudiaven.

A Montblanc, centenars de persones han omplert de gom a gom la plaça Major per recordar la montblanquina morta el passat dissabte. A banda del consistori montblanquí, a la concentració hi han participat veïns i veïnes del municipi, i desenes d'amics de la víctima i la família.

La noia de Montblanc i el noi de la Canonja van perdre la vida dissabte en una masia aïllada de l'Espluga de Francolí. A primera hora del matí, poc després de les vuit, una persona va trobar els seus cossos i va avisar al 112. Tot i això, el personal del Sistema d'Emergències Mèdiques no va poder fer res per salvar la vida a la parella. Les primeres hipòtesis dels Mossos d'Esquadra apunten que la mort dels joves podria haver estat provocada per la mala combustió d'un generador elèctric de gasolina que es va trobar a la masia.

A més dels minuts de silenci, les banderes dels ajuntaments de Montblanc, la Canonja i l'Espluga onegen a mig pal i tots tres consistoris han decretat un dia de dol oficial per aquest dilluns.

Audios de la notícia

  • Josep Andreu, alcalde de Montblanc