Notícia

Candela Figueras serà la pregonera de la 34a Setmana Medieval de Sant Jordi

La periodista montblanquina donarà el tret de sortida a la festa, el 22 d’abril a la tarda

Redacció // Serveis informatius

Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi

La periodista Candela Figueras serà la pregonera de la 34a Setmana Medieval de Sant Jordi. La festa medieval de Catalunya escurça enguany la durada, del 22 al 25 d’abril, i es celebrarà amb estrictes mesures de seguretat a causa de la pandèmia. Tots els actes seran a l’aire lliure i amb aforaments limitats, pels qual caldrà reservar entrada. El programa sencer es farà públic aquesta mateixa setmana, quan també es posaran a la venda les entrades.

El pregó tindrà lloc el dijous 22 d’abril des de la plaça de Sant Francesc, un indret que juntament amb el Foradot seran els punts principals dels actes d’aquesta 34a Setmana Medieval. L’acte que inaugura la festa serà a les 6 de la tarda, i comptarà amb l’actuació dels balls de Banderes, Dúcties, Faranduleres i les cases nobles de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, organitzadora de la festa.

Tots els actes seran a l’aire lliure i amb aforaments limitats, pels qual caldrà reservar entrada. El programa sencer es farà públic aquesta mateixa setmana, quan també es posaran a la venda les entrades.

Candela Figueras és periodista i actualment treballa de guionista al conegut programa d’humor «APM» de Catalunya Ràdio. En la seva faceta de guionista també ha treballat en programes culturals com «Àrtic» (Betevé) o «Escala humana» (La2). Enguany, a TV3 ha estat la reportera del concurs sobre el patrimoni nacional «Batalla Monumental».