Notícia

Es posa en marxa la nova deixalleria mòbil de la Conca de Barberà

És un servei gratuït que visitarà de forma rotativa els municipis de la comarca

Redacció // Redacció

Consell Comarcal de la Conca de Barberà

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha posat en marxa una nova deixalleria mòbil. Es tracta d'una furgoneta equipada i adaptada per a la recollida de residus especials i també de tots aquells residus que no es poden dipositar als contenidors i que s'han de portar a la deixalleria. Aquesta s’ubicarà de forma rotativa a tots els municipis de la comarca i és un servei gratuït.

Amb la nova deixalleria mòbil, es vol facilitar al màxim la recollida selectiva a tots els habitants de la comarca, a més d’agilitzar el sistema i millorar l'accessibilitat per als usuaris. A més, anirà acompanyada d'una agent cívic que resoldrà dubtes i problemes dels usuaris vers la recollida selectiva.

A la nova deixalleria mòbil s'hi poden dipositar tots aquells residus petits que no es poden dipositar als contenidors. Per una banda, admet aparells elèctrics i electrònics, petits electrodomèstics, aparells informàtics, bombetes i fluorescents, telèfons mòbils, bateries i cables elèctrics.

Una segona tipologia són els residus especials en petites quantitats: pintures, vernissos i coles, dissolvents, aerosols amb contingut, cosmètics, olis i bateries de cotxe i moto, piles i bateries, oli vegetal de fregir, roba i calçat i cartutxos de tinta i tòners, entre d'altres.

Per a més informació, podeu trucar al 977 86 56 00.