Notícia

La #MontblancMóra tindrà també una caminada organitzada pel Club Excursionista Montblanc

Es farà el mateix dia de la travessa, el 5 de febrer

Redacció // Serveis Informatius

Travesses Solidàries

La travessa solidària entre Montlanc i Móra la Nova amplia les activitats complementàries. La travessa, de 100km i 3.500 metre de desnivell, unirà Montblanc i Móra el 5 de febrer, i són moltes les entitats que s'hi estan sumant amb activitats paral·leles.

És el cas del Club Excursionista de Montblanc, que s'ha implicat organitzada una caminada a la meitat de la travessa, entre la Morer del Montsant i Móra la Nova.

El recorregut, de 8 km, és apte per a tots els públics. La ruta serà: Grau de l'Espinós - piló de Senyalets - clot del Cirer - grau de la Grallera. El punt de trobada a la Morera del Montsant serà el refugi de la Morera a les 9h. També s’hi pot anar en autocar des de Montblanc, la Selva del Camp, Falset i Móra la Nova. El preu de la inscripció: Federats FEEC: 5€ i No Federats FEEC 9,50€ La quantitat recaptada anirà íntegrament a AFANOC, l'entitat que també rebrà tots la recaptació de la travessa solidària.

Per poder-hi participar us podeu inscriure en aquest enllaç.

Aquesta caminada coincidirà amb el pas dels corredors per la Morera del Montsant, quan els que hauran sortit de Montblanc ja duran més de 50km a les cames. Joan Roig, impulsor de Travesses Solidàries i la #MontblancMóra afirma que “tothom pot ser #montblancmóra i col·laborar amb nosaltres i AFANOC, ja sigui corrent, caminant o participant en les múltiples activitats relacionades.”

Noves adhesions, suports i col·laboracions a la #montblancmóra

En aquesta propera edició de la travessa, no només hi haurà els corredors que faran diversos trams, si no que diverses entitats s’han sumat organitzant activitats paral·leles, com el Club Tennis Montblanc, Conca Pàdel, les Ampes dels centre educatius dels dos municipis, el Club de Futbol de Montblanc, l’Atlètics de Móra la Nova… També s’han desenvolupat projectes educatius a ESO en els centres Martí l’Humà de Montblanc i a l'Institut Escola 3 d’abril de Móra la Nova. Tot per sumar esforços i recollir més diners per AFANOC.