Notícia

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà publica el llibre 'Relats confinats'

És un recull de relats escrits pels veïns i per les veïnes de la comarca durant el confinament domiciliar

Redacció // Serveis informatius

Consell Comarcal

El llibre ‘Relats confinats’ és un recull de deu contes escrits pels veïns i veïnes de fins a set pobles de la comarca durant els mesos de confinament domiciliari.
La iniciativa, impulsada per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà a partir d’una idea nascuda a Sarral, tenia per objectiu fer més amena la situació d’emergència sanitària entre les famílies de la comarca, en un període de temps durant el qual es va generar molta incertesa a causa de la Covid-19.

La proposta es va fer extensiva a la resta de municipis de la comarca, dels quals s’hi van adherir l’Espluga de Francolí, Montblanc, les Piles, Pira, Santa Coloma de Queralt i Vilaverd i entitats com el Casal de l’Espluga de Francolí i l’Associació de Joves Queractiu.

El resultat ha sigut aquest recull de contes. L’artista colomina, Laia Roca Trullols, ha captat l’essència dels relats amb les seves il·lustracions adaptades a la temàtica de cada relat.

El llibre ‘Relats confinats’ es va presentar oficialment dijous passat, dia 1 d’abril, a la Sala Recreativa de Sarral, en un acte que va acollir alguns dels autors dels relats inclosos en el llibre. Hi van assistir l’alcalde de Sarral, Santi Fornés; el conseller comarcal de Joventut, Ricard Miquel; la il·lustradora, Laia Roca i l’impulsor del projecte, Jaume Sanahuja.

El llibre es podrà descarregar de manera digital des del portal del Servei de Publicacions de la URV.