Notícia

BaseActiva inaugura a Santa Coloma el ‘Curs d’Elaboració de Cervesa’

El curs va a càrrec de Sergi Torres, responsable de Segarreta.

Redacció // Jordina Moix

Jordina Moix

Base Activa ha inaugurat aquest dissabte el ‘Curs d’Elaboració de Cervesa’ a Santa Coloma de Queralt amb la primera sessió de les quatre que s'impartiran els propers dissabtes de febrer i març.

Sergi Torres, responsable de Segarreta, empresa local d'elaboració de cervesa, és qui impartirà aquestes classes en forma de teoria i taller pràctic per tots aquells emprenedors que vulguin crear la seva marca de cervesa.Assegura que "la Conca de Barberà pot ser una comarca de cervesa", i afegeix que "no em de fer competència sinó germanor".

La primera jornada ha començat amb una sessió tèorica per part de Torres. I al descans de la primera sessió, les autoritats locals i comarcals han donat la benvinguda als 15 alumnes s'han inscrit al curs.

Santi Porta, conseller de promoció econòmica ha declarat que "Baseactiva i el seu viver de cervesers tindrà un gran futur a nivell de formació i emprenedoria per la comarca de la Conca de Barberà, i esperem que sigui un motor de promoció econòmica pel territori".

Volen que Baseactiva serveixi per erradicar el despoblament de la comarca. De fet, esperen que el viver capti gent per venir a viure a la comarca.

BaseActiva és una seu de Concactiva a Santa Coloma de Queralt, a la Baixa Segarra. Aquest viver dedicat a l'elaboració de cerveses se suma a la resta de vivers de la Comarca: el de celleristes de Barberà de la Conca, el d'oli a Montblanc i també l'Espai Cuina a Concactiva.