Notícia

Comença la vacunació contra la Covid-19 al personal sanitari de la Conca

S'administra des d'aquest dimarts al Pius Hospital de Valls

Redacció // TAC12

TAC12

Els primers professionals sanitaris de la Conca de Barberà han rebut ja la vacuna contra la Covid-19. La vacunació va començar aquest dimarts 12 de gener a tot el personal de salut de la Conca i també de l'Alt Camp. Es preveu que aquesta setmana s'administri la dosi a més de 600 treballadors entre el Pius Hospital de Valls, els centre d'atenció primària de les dues comarques i l'Àrea Bàsica de Salut d'Alcover.

Les vacunes han arribat aquest dimarts al matí al Pius Hospital on s’ha habilitat un espai independent del complex sanitari perquè pugui continuar funcionant amb normalitat. El desplegament s’ha coordinat de manera conjunta amb la Gerència Territorial de l’ICS de Tarragona i l’Hospital de Valls per agilitzar el procés. Una campanya que de moment ha tingut molt bona resposta.

Un equip d’infermeria específic d’atenció primària del Pius és l’encarregat de dur a terme la vacunació en torns de matí i tarda. D’aquí a 21 dies s’efectuarà la segona dosis de la vacunació. Es preveu que es faci en el mateix hospital.