Notícia

Protecció Civil evacua una família que s'havia quedat aïllada per la neu a Mas de Magí, prop de Rojals

La família, de Cardedeu, no va poder sortir del mas amb el seu vehicle

Redacció // Redactor

Ràdio Montblanc

Protecció Civil de Montblanc ha evacuat, aquest dimarts al matí, una família que s'havia quedat aïllada per la neu a Mas de Magí, entre Rojalons i Rojals. Es tracta d'una familia de Cardedeu amb dos nens petits que hi van arribar el dilluns 4 de gener per passar-hi la festa dels Reis d'Orient.

No pensaven que navaria tant i diumenge quan van voler marxar els va ser impossible. Amb el seu vehicle no podien sortir per un camí complicat i amb gruixos de fins a 50 centímetres de neu. Quan van veure a través de les xarxes socials que Protecció Civil havia rescatat gent del Mas de l'Arlequí de Rojals, la família va pensar que seria la solució per poder sortir. El Santi i la Clara, amb dos nens petits, van patir moments d'angoixa en no saber com sortir d'allà.

Per sort, tot ha acabat bé i Protecció Civil de Montblanc ha realitzat l'evacucació de la família. Eduard Escolà, de Protecció Civil, explica que "el fet que el camí estigués verge, ha facilitat l'arribada dels vehicles i poder evacuar la família".

Audios de la notícia

  • La família explica la situació viscuda
  • Eduard Escolà de Protecció Civil de Montblanc