Notícia

L'equip de govern es reuneix amb els veïns dels barris de Montserrat, Sant Maties, Horta de Vinyols i Nialó

La trobada serà virtual

Redacció // Redactor

Una trobada celebrada amb veïns l'any passat al claustre de Sant Francesc

Ràdio Montblanc

L'equip de govern recupera els espais de participació amb veïns i veïnes de la vila. Una estona distesa per compartir opinions, projectes i incidències entre els diferents regidors i regidores de l'equip de govern i els veïns de Montblanc. D'aquesta manera, els ciutadans coneixen de manera més pròxima la dinàmica i treball de l'Ajuntament i, alcalde i regidors són coneixedors de les inquietuds i necessitats dels montblanquins.

Aquests espais de participació són una aposta de l'actual equip de govern que va posar en marxa el setembre del 2019. Tanmateix, els aiguats i la pandèmia han anat posposant aquests espais. Ara es recuperen de manera virtual, ja que la situació provocada per la pandèmia de la COVID-19, obliga a realitzar-los en aquest format.

Aquest divendres 20 de novembre a les 7 de la tarda tindrà lloc la trobada amb els veïns i veïnes dels barris de Montserrat, Sant Maties, Horta de Vinyols i Nialó. Tots els montblanquins que visquin en aquests barris i vulguin assistir a la trobada virtual, només cal enviar un mail a comunicacio@montblanc.cat o a través del telèfon 977860009 en horari d'atenció al públic i rebran per correu electrònic l'enllaç per participar.

Durant les pròximes setmanes, l'equip de govern mantindrà aquests espais de trobada amb altres barris de Montblanc, de manera que tots els veïns de la Vila podran fer arribar al govern les seves propostes i inquietuds. Quan la pandèmia ho permeti, aquests espais recuperaran la presencialitat.