Notícia

Montblanc ja no tindrà franges horàries per sortir a passejar i fer esport

Tambe s'elimina l'obligatorietat de sortir a passejar només un adult amb fins a tres infants

Redacció // Redacció

Jordina Moix

El BOE ja publica, aquest divendres, l'eliminació de les franges horàries per sortir a fer esport i passejar als municipis de menys de 10.000 habitants. És el cas de Montblanc, que fins ara era l'únic municipi de la Conca de Barberà que tenia franges horàries per sortir al carrer.

D'altra banda, en els passeigs de menors de 14 anys, ja pot sortir tota la unitat familiar junta, eliminant la restricció de màxim 1 adult i 3 menors de 14 anys. Es permet també l'obertura de bars/restaurants en les mateixes condicions que a la fase 2 per consum a l’interior (excepte discoteques i bars nocturns).

Tant per passeig de menors 14 anys com per passeig/esport d'adults es permet sortir fins a 5km del municipi als municipis limítrofes si també són de fins a 10.000 habitants i densitat menor a 100 hab/km2.

Podran assistir a enterraments i vetlles 15 persones en espais tancats i 25 a l'aire lliure. També es podrà anar al temple si no es supera el 50% de l'aforament. Estarà permès que obrin també les biblioteques, amb un terç de l'aforament. Els ajuntaments podran autoritzar mercats ambulants.