Notícia

Mafalda, Prozak Soup, Roba Estesa, Xavi Sarrià i el Cor de la Fera, No Logo i Xarxa se sumen al cartell de l’Acampada Jove 2020

L’organització ha donat a conèixer sis nous grups que se sumen als ja anunciats Oques Grasses, Ebri Knight i Smoking Souls

Redacció // Serveis informatius

Acampada Jove

L’Acampada Jove ha anunciat aquesta tarda a través de les xarxes socials sis nous grups que formaran part de les #25Acampades el 16, 17 i 18 de juliol a Montblanc. D’aquesta manera Mafalda, Prozak Soup, Roba Estesa, Xavi Sarrià i el Cor de la Fera, No Logo i Xarxa se sumen als ja anunciats Oques Grasses, Ebri Knight, Smoking Souls.

El director del festival, Pau Morales, ha volgut destacar que “des de l'organització seguim treballant per feminitzar el cartell de l'Acampada Jove i que cada vegada hi hagi més presència de dones a l'escenari, així com fer del festival un espai lliure de sexisme". En aquest sentit, Morales ha afegit que "som conscients que el món musical és un clar reflex de la societat patriarcal que vivim i, entre tots i totes, tenim el repte de canviar-ho".

El grup de Túria, Mafalda, trepitjarà per primer cop l’escenari de l’Acampada Jove. Amb el
seu estil que barreja ska, reggae, funk i hardcore, que ells mateixos diuen “Reggaecore”
faran vibrar a tots els acampats i acampades. Al seu torn, Prozak Soup torna al festival amb
el seu darrer disc 'Very Empastre'. El grup valencià aposta pel post-hardcore, el rap, el
hip-hop crític i l’electrònica clàssica, una fusió de ritmes que ompliran el recinte de
l’Acampada Jove.

Per altra banda, la lluita feminista omplirà el festival amb la música de Roba Estesa, que
torna a l’Acampada Jove per presentar-nos el seu darrer treball 'Dolors'.

També, el cantautor i membre fundador del grup valencià Obrint Pas, Xavi Sarrià, torna a l’Acampada amb el seu primer disc en solitari 'Amb l’esperança entre les dents' amb la banda El Cor de la Fera i consoliden el recorregut de l'Acampada amb el seu llarg recorregut musical.

L’herència i essència d’Aspencat, No Logo aterra per primer cop al festival. És el nou projecte musical de Kiko Tur, líder d’Aspencat que engega aquesta nova etapa entenen la música com una eina de transformació social. Per últim, el grup mallorquí Xarxa presentarà el seu nou treball 'La vida i el foc' per primer cop al festival, i ''arribem així a tots els racons de parla catalana' assegura Morales.

Audios de la notícia

  • Pau Morales, director de l'Acampada Jove