Notícia

Riuada Solidària a Montblanc fa públiques les bases provisionals per a la concessió d'ajuts

Es poden presentar suggeriments i propostes fins al 16 de febrer

Redacció // Serveis Informatius

Riuada Solidària

La plataforma ciutadana Riuada Solidària de Montblanc ha fet públiques les bases provisionals per la concessió d'ajuts a projecte de recuperació de la vila. Les bases es van fer públiques aquest dilluns i es poden presentar suggeriments i propostes fins al proper diumenge 16 de febrer.

L'objectiu de la comissió Econòmica i Legal de Riuada Solidària a Montblanc és que el procés sigui el més transparent i equitatiu possible. Per redactar les bases s'ha pres com a referència el reial decret de subvencions en casos d'emergència i el de mesures urgents per pal·liar danys de temporals, a més de la llei general de subvencions estatal.

Les propostes i suggeriments es poden enviar a riuada.montblanc@gmail.com abans de diumenge 16 de febrer a les 12 de la nit. Uns dies després, el dimecres 19 de febrer, es presentaran les bases definitives i es donarà a conèixer també la xifra total de recaptació a Montblanc.

Les ajudes a què poden optar els projectes presentats es distribueixen en activitats empresarials o comercials de tot tipus (s'hi destinarà el 30% del total de l'import recaptat), habitatges habituals (30%), altres habitatges (10%), magatzems i construccions agrícoles (10%) i infraestructures de rec comunitàries i camins veïnals (20%).

Les bases es poden trobar al web de Riuada Solidària.

Audios de la notícia

  • Àlex Rebollo, portaveu de Riuada Solidària a Montblanc