Notícia

Europastry inaugura una nova línia de producció a Sarral

S'hi han invertit 25 milion d'euros i permet fer 15.000 Dots cada hora

Redacció // Serveis Informatius

Europastry

La planta d'Europastry a Sarral ha inaugurat una nova línia de producció que permet realitzar 15.000 Dots cada hora. Es tracta d'un dels productes més emblemàtics d'aquesta empresa, líder del sector de masses congelades.

La nova línia, explica l'empresa, destaca "pel seu disseny innovador i exclusiu, que es capaç d'elaborar fins a quatre varietats de Dots de manera simultània". A més, la innovació també es plasma al packaging dels Dots, ja que es poden envasar en diversos formats de manera totalment automàtica.

El gerent de la planta d'Europastry a Sarral, Martí Rull, assegura que "aquesta nova línia ens posiciona com a líders en la producció de Dots. Actualment, entre les plantes de Sarral, Rubí i Oldenzaal, a Holanda, elaborem més de tres milions de Dots al dia".

La nova línia inaugurada a Sarral és de 700 tonelades, que equival a 15.000 dots cada hora. Gràcies a aquesta inversió, Sarral tindrà una producció total de 80.000 tones. Això suposarà també la creació de fins a 70 nous llocs de treball.