Notícia

Oques Grasses, Ebri Knight i Smoking Souls, primeres confirmacions de l'Acampada Jove 2020

Serà la 25ena edició del festival, que un any més tindrà lloc a Montblanc del 16 al 18 de juliol

Redacció // Serveis Informatius

Acampada Jove

L’Acampada Jove, el festival político-musical de referència dels Països Catalans, torna a Montblanc el 16, 17 i 18 de juliol per celebrar la 25a edició carregada de festa, lluita i llibertat. I l'organització ja ha anunciat els primers grups confirmats del cartell d'enguany: Oques Grasses, Ebri Knight i Smoking Souls.

Després de llançar el seu nou disc “Fans del Sol” Oques Grasses tornarà a trepitjar l’escenari del festival a ritme de reggae-pop. Els maresmencs Ebri Knight tornen a l’Acampada Jove amb les seves cançons folk-rock i amb l’energia del seu directe que farà ballar a tots els acampats i acampades. I, finalment, Smoking Souls ha sigut el tercer grup confirmat de la tarda, que arriben a l’Acampada Jove amb més força que mai per presentar-nos el seu nou treball “Translúcid”.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha explicat que “des de l’organització engeguem aquesta nova edició amb moltes ganes de celebrar les 25 edicions consecutives del festival”. En aquest sentit, Morales ha afegit que “l’Acampada Jove serà l’edició més històrica que hem viscut. El festival tornarà a ser un l’epicentre de la música dels Països Catalans, amb una ampliació dels serveis i amb moltes sorpreses per tots els públics”.

Actualment el preu dels abonaments de tres dies amb dret a acampada està disponible a la pàgina web a un preu de 48€.