Notícia

El PDeCAT a la Conca estrena nova seu a Montblanc

El partit s'ha instal·lat a un local a tocar de la plaça Major que aquest dijous inaugurarà la consellera Budó

Redacció // Serveis Informatius

Ràdio Montblanc

L’Agrupació Comarcal de la Conca de Barberà del Partit Demòcrata canvia de seu. El nou local del PDeCAT, que fins ara estava al carrer Pintor Potau, està ubicat ara al carrer de la Font Major, número 6 de Montblanc, a toca de la plaça Major de la vila. L’espai acull el Grup Municipal de Junts per Montblanc, el comitè local i comarcal del PDeCAT, a més de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC).

Des del PDeCAT asseguren, que després de l'inici de la nova executiva del partit a a comarca fa dos anys, e nou emplaçament, situat al centre històric, els dona més visibilitat.

El president de l’executiva comarcal del partit, Marc Vinya, destaca la millora del canvi. “El local que teníem fins ara estava molt bé, però li mancava tenir una bona ubicació. La nova seu és més cèntrica i és més accessible per tothom”, ha reblat Vinya.

La posada en marxa de la nova seu s’oficialitzarà el proper dijous 16 de gener. La consellera de Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó, serà l’encarregada d’inaugurar l’espai. A les vuit del vespre, tindrà lloc la tallada de la cinta, la visita a les instal·lacions. L’acte finalitzarà amb els parlaments oficials i amb un aperitiu.

En acabar, els associats i simpatitzants de la formació celebraran un sopar acompanyats per la consellera i per altres càrrecs del partit.

La consellera Budó, prèviament, participarà en diferents actes institucionals i de partit en diferents municipis de la Conca. Està previst fer visites als ajuntaments de Santa Coloma de Queralt, on participarà també en un esmorzar amb empreses de la zona. També visitarà Pontils i Barberà de la Conca durant el matí.

Al migdia tindrà un dinar de treball amb els alcaldes i candidats de Junts per Catalunya. Seguidament es desplaçarà a Vallclara i acabarà la seva jornada amb els actes a Montblanc.