Notícia

El Nàstic de Tarragona destinarà la taquilla de diumenge a la Riuada Solidària

Es disputarà el partit Nàstic contra el Vila-real B

Redacció // TAC12

TAC12

Pocs àmbits tenen tanta força com l'esport i, especialment, el futbol. I quan aquesta força s'utilitza en clau solidària, el resultat és més que significatiu. El Nàstic de Tarragona destinarà la recaptació d'entrades del partit de diumenge davant el Vila-real B a la Riuada Solidària per fer front a les despeses ocasionades per la riuada del Francolí del passat 22 d'octubre. Representants de cadascun dels municipis de la Conca s'han aplegat avui sobre la gespa grana.

L'Espluga i Montblanc van ser la zona zero de la catàstrofe del Francolí i paeixen encara un vespre-nit inoblidable i que ha marcat, en menor o major mesura, tots els seus veïns. Que el Nàstic destini la recaptació de les entrades, amb preus que van dels 10 als 25 euros, no provocarà que res del succeït canviï però denota la capacitat de l'esport per vertebrar el territori. Tant que, avui, el Nou Estadi gairebé ha pogut muntar un equip format tan sols de responsables dels consistoris consistoris de l'Espluga, Montblanc, Vimbodí i Poblet, Vilaverd, Vallclara i Prades.

Una taquilla solidària i, d'altra banda, un preu reduït per als habitants dels sis municipis de la Conca a la zona de Gol Nord i Gol Sud: 5 euros. La riuada va provocar la desaparició de sis persones. Posteriorment tan sols van trobar-se quatre dels cossos. El preu de les entrades serà de 10 € a les zones de Gol, 15 € a Preferent i 25 € a les localitats de Tribuna. A més a més, els veïns i veïnes dels municipis afectats: Vilanova de Prades, Vallclara, l’Espluga de Francolí, Vimbodí i Poblet, Montblanc i Vilaverd, podran accedir a les zones de Gol Nord o Gol Sud per 5 €, prèvia acreditació del seu DNI.

Des de la Riuada Solidària recorden que el full d'activitats per recaptar diners no s'atura i apunten especialment cap al dia 20 i el concert múltiple que es durà a terme al pavelló del Casal l'Espluga de Francolí amb els Buhos, Itaca Band, Portobello, Joan Rovira i Banda Neon, així com diverses activitats que tindran lloc durant els propers dies a Montblanc, com ara una visita especial a l'església de Santa Maria. Abans, però, futbol, Nàstic-Vila-real B, diumenge a les 12 del migdia i al Nou Estadi de Tarragona.

Audios de la notícia

  • Cesc Viñas, regidor de comunicació de Montblanc
  • Josep Maria Vidal, alcalde de l'Espluga de Francolí
  • Josep Maria Andreu, president del Nàstic de Tarragona