Notícia

Raquel Huguet farà tàndem amb Marc Vinya com a número dos de Junts per Montblanc

És una de les noves incorporacions del partit que es presenta a les eleccions municipals

Redacció // Josep Ardila

Marc Vinya i Raquel Huguet en una fotografia recent

Junts per Montblanc

La candidatura Junts per Montblanc, encapçalada per Marc Vinya, ha fet públic el nom de la número dos de la candidatura. Ha estat el mateix Vinya que a través de les xarxes socials ha fet públic que Raquel Huguet ocuparà el número dos a la candidatura que es presentarà a les eleccions municipals del maig.

Huguet és una de les novetats de la llista Junt per Montblanc, la candidatura del PdeCAT al municipi. Veterinària amb botiga i consultori propi a Montblanc, serà la número dos de Marc Vinya en les properes eleccions municipals. El passat dimarts, els dos van formalitzar la seva candidatura signant la documentació que acreditarà oficialment com a candidats a les properes municipals.

En declaracions a Ràdio Montblanc, el candidat Marc Vinya ha destacat que "volem fer una candidatura molt transversal, més enllà de la gent del partit". El tàndem Vinya-Huguet es va fer oficial durant un sopar celebrat la setmana passada on va assistir el grup que integra Junts per Montblanc i que va servir de tret de sortida a la formació de la candidatura, que s'anirà desvetllant les properes setmanes.

Junts per Montblanc comença la campanya
La candidatura encapçalada per Marc Vinya ja ha començat la campanya electoral de cara a les eleccions del mes de maig. El candidat va començar una ronda de trobades amb els vilatans perquè expressin les seves queixes i aportin propostes. La jornada de reunions va tenir lloc aquest dilluns amb els veïns i veïnes dels barris del Sol de l'Horta, Sant Maties, Horta de Vinyols i Nialó.

Després de la jornada d’aquest dimarts, es duran a terme trobades com aquesta a diferents barris i pedanies de Montblanc on Marc Vinya també destinarà un horari a atendre propostes de manera personalitzada i, després, es farà una reunió. La pròxima serà el dijous dia catorze de febrer.

Audios de la notícia

  • Marc Vinya, cap de llista de Junts per Montblanc