Notícia

L'escola Les Muralles comença el curs amb la construcció d'un nou pati

Pares, alumnes i professors han dissenyat una nova diposició de la zona d'esbarjo dels nens i nenes

Redacció // Serveis Informatius

Escola Les Muralles

L'Escola Les Muralles de Montblanc arrenca el curs amb novetats. Una de les més destacades és l'estrena d'un nou pati, que estan creant els alumnes, els pares i el professorat del centre educatiu.

En concret, s'ha fet una nova disposició del pati, que inclourà diverses zones per poder jugar. "No tothom juga a pilota, i volíem crear diversos espais per cada grup d'alumnes", explica la directora, Mari Vallès, en una entrevista a Ràdio Montblanc. Al llarg del curs s'anirà veient la nova disposició del pati, que comptarà amb diverses zones. Per exemple, a la pista del darrere del col·legi, els pares hi han construït un rocòdrom. També s'han habilitat dos torns de pati per als professors, i torns també per jugar a futbol al pati, segons el cicle educatiu.

L'escola també ha estrenat nous lavabos a P3 i P4, que ha arranjat l'Ajuntament de Montblanc, i en pocs dies estrenarà també un camí escolar per facilitar l'anada a peu dels nens i nenes a l'escola. Després d'una primera diagnosi amb les famílies i les diverses escoles del municipi, l'Ajuntament i la Policia Local farà ara un recorregut segur fins a l'escola. La setmana vinent, en el marc de la Setmana de la Mobilitat, es faran xerrades a l'escola a càrrec de la Policia Local.

L'escola també estrena enguany diversos projectes educatius, com l'Avancem, que servirà per treballar de manera integral i transversal el català, el castellà i l'anglès a totes les assignatures.

Audios de la notícia

  • Entrevista a la directora de l'escola Les Muralles